“Trabzonspor bizim ortak sevdamız“

Artvinli bakan Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik Trabzon'da hemşerileri ile buluştu.

“Trabzonspor bizim ortak sevdamız“

Artvinli bakan Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik Trabzon'da hemşerileri ile buluştu.

TRABZON ARTVİNLİLER DERNEĞİNİ KABUL ETTİ

Tarım politika ve uygulamalarının bakanlık çalışanları ile tarım sektörü paydaşları arasında değerlendirilmesi amacıyla Trabzon ve Rize’deki toplantılara katılan  Gıda-Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik’i hemşerileri yanlız bırakmadı.

DERNEK YÖNETİMİNE TEŞEKKÜR ETTİ!

Bakan Faruk Çelik Trabzon Artvinliler Derneği Başkanı Ahmet Külekçi ve yönetim kurulu üyelerini kabul ederek dernek çalışmaları hakkında bilgi aldı.Hemşerilerinin gösterdiği duyarlılık ve çalışmalardan dolayı mutlu olduğunu belirten Bakan Çelik dernek yönetimine teşekkür etti.

TRABZONSPOR BİZİM ORTAK SEVDAMIZ

Karadeniz illeri arasında dayanışma ve hoşgörünün dernek ve sivil toplum kuruluşları ile daha güçlendiğini belirten Gıda-Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik "Hepimiz aynı geminin içindeyiz,bu ülkenin birlik ve beraberliği için mücadele veriyoruz" dedi.Bakan Çelik Trabzonspor'un ise bölgede önemli mihenk  taşı olduğunu belirterek "Trabzonspor bizim ortak sevdamız" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam