Trabzonluyu Bodrum'da vurdular!

Bodrum Yalıkavak’ta inşaatlarda çalışan ve aynı evi paylaşan E.E. (41) ile arkadaşı Cemil Yalçınkaya (31) Sanayi Sitesi önünde geçen pazar günü buluşup alkol almaya başladı.Alkolün de etkisiyle kavga eden iki arkadaştan E.E., iddiaya göre yanındaki bıçakl

Trabzonluyu Bodrum'da vurdular!

Bodrum Yalıkavak’ta inşaatlarda çalışan ve aynı evi paylaşan E.E. (41) ile arkadaşı Cemil Yalçınkaya (31) Sanayi Sitesi önünde geçen pazar günü buluşup alkol almaya başladı.

Alkolün de etkisiyle kavga eden iki arkadaştan E.E., iddiaya göre yanındaki bıçakla Yalçınkaya’yı kalbinden yaraladı. Olayı gören vatandaşlar sağlık ekiplerine bilgi verdi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin çabasına karşın Yalçınkaya yaşamını yitirdi.

Olaydan sonra koşarak kaçan ve jandarma ekiplerinin yakaladığı E.E. adliyeye götürüldü ve tutuklandı. Yalçınkaya’nın cenazesi, memleketi Trabzon’a gönderildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam