Trabzonlu gençler raftingle coştu

Trabzon Belediye Gençlik Meclisi ile Ruba Rafting Kulübü'nün organizesinde düzenlenen etkinliğe, gençlik meclisi üyeleri yanı sıra Türkiye'nin 16 farklı şehrinden ve dünyanın 6 ülkesinden 100'ü aşkın genç katıldı. Trabzon Belediye Gençlik Meclisi Başkanı

Trabzonlu gençler raftingle coştu

Trabzon Belediye Gençlik Meclisi ile Ruba Rafting Kulübü'nün organizesinde düzenlenen etkinliğe, gençlik meclisi üyeleri yanı sıra Türkiye'nin 16 farklı şehrinden ve dünyanın 6 ülkesinden 100'ü aşkın genç katıldı.

Trabzon Belediye Gençlik Meclisi Başkanı Muammer Tosun, 1. kuruluş yıl dönümünü kutladıkları Belediye Gençlik Meclisinin önemli faaliyetlere imza attığını belirterek, "Sezon finalini düzenlediğimiz rafting etkinliği ile yaptık. Etkinliğe meclis üyelerimizin yanı sıra ülkemizin 16 ilinden ve dünyanın 6 ülkesinden 100'e yakın genç arkadaşımız katıldı. Gençlik Meclisi olarak bundan sonra da çeşitli sportif etkinlikler düzenleyeceğiz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam