Trabzon'dan Yargıtay Üyeliğine

Trabzon İcra Mahkemesi hakimlik görevini sürdürürken Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Genel Kurulu tarafından 24 Şubat 2011 gün ve 92 sayılı kararı ile Yargıtay Üyeliği’ne seçilen Zafer Turanlı Trabzon'daki meslektaşlarına veda ediyor.Yaklaşık 4 yıl önc

Trabzon'dan Yargıtay Üyeliğine

Trabzon İcra Mahkemesi hakimlik görevini sürdürürken Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Genel Kurulu tarafından 24 Şubat 2011 gün ve 92 sayılı kararı ile Yargıtay Üyeliği’ne seçilen Zafer Turanlı Trabzon'daki meslektaşlarına veda ediyor.

Yaklaşık 4 yıl önce Samsun'un Bafra ilçesinden Trabzon Adliyesi'ne atanan ve Ağır Ceza Mahkemesi üyeliğinin yanı sıra Aile mahkemesi de görev yapan Turanlı, son olarak İcra Ceza Hakimliği görevinde bulunuyordu.

Evli ve 2 çocuk babası Zafer Turanlı (43) Ankara'daki Yargıtay Üyeliği görevi için Trabzon'daki meslektaşlarına veda ederken Artvin ili Şavşat ilçesi nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam