Trabzon'da üniversite öğrencisi zehirlendi

Trabzon'da bir üniversite öğrencisi sobadan sızan gazdan zehirlenerek hayatını kaybetti.Edinilen bilgiye göre Karadeniz Teknik üniversitesi Matematik Öğretmenliği 4. sınıf öğrencisi olan ve öğretmen olabilmek için formasyon eğitimi alan İbrahim Baş (25)'ı

Trabzon'da üniversite öğrencisi zehirlendi

Trabzon'da bir üniversite öğrencisi sobadan sızan gazdan zehirlenerek hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre Karadeniz Teknik üniversitesi Matematik Öğretmenliği 4. sınıf öğrencisi olan ve öğretmen olabilmek için formasyon eğitimi alan İbrahim Baş (25)'ın arkadaşları kendisinden haber alamayınca Bostancı mahallesinde bulunan evine gittiler.

Burada talihsiz öğrencinin cansız bedeni ile karşılaşan arkadaşları 112 Acil Sağlık ekiplerine haber verdiler. Yapılan ilk değerlendirmede sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybettiği öğrenilen İbrahim Baş'ın cesedi otopsi yapılmak üzere Trabzon Adli Tıp kurumuna kaldırıldı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam