Trabzon’da skandal: Bir işiniz de aksamasa

Trabzon’un Ortahisar ilçesinin en lüks semti olan Beşirli’de AksaElektrik önlem almayınca trafik kazaları peşpeşe gelmeye başladı.FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN!Edinilen bilgiye göre Aksa Elektrik lüks semtteki elektrik şebekesini yer altına alma çalışması sır

Trabzon’da skandal: Bir işiniz de aksamasa

Trabzon’un Ortahisar ilçesinin en lüks semti olan Beşirli’de AksaElektrik önlem almayınca trafik kazaları peşpeşe gelmeye başladı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN!

Edinilen bilgiye göre Aksa Elektrik lüks semtteki elektrik şebekesini yer altına alma çalışması sırasında açmış olduğu derinliği 1 metreyi bulan elektrik muhafaza çukurunda önlem almayınca lüks semtte bulunan araçlar bu çukurlara düşüyor. Bu çukurun son kurbanı 61 EZ 849 plakalı camiye tuğla taşıyan kamyonet oldu. Sürücüsü elektrik ışıklarının az olması nedeniyle Aksa’nın açmış olduğu çukuru görmeyince bu çukura düştü.

2 günde yaklaşık on aracın bu çukura düştüğünü çevre sakinleri ifade etti. Aksa yetkilileri yine sınıfta kaldı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam