Trabzon'da sahilde ceset bulundu!

Haber61.net / Haber servisi -  Trabzon'da sahil kenarında ölü vaziyette bir kişi bulundu.Edinilen bilgiye göre Trabzon'un İskenderpaşa Mahallesi Ganita mevkiinde sahil kenarındaki kayalıklarda isminin Cemil Sönmez (72) olduğu öğrenilen bir kişi ölü olarak

Trabzon'da sahilde ceset bulundu!

Haber61.net / Haber servisi -  Trabzon'da sahil kenarında ölü vaziyette bir kişi bulundu.

Edinilen bilgiye göre Trabzon'un İskenderpaşa Mahallesi Ganita mevkiinde sahil kenarındaki kayalıklarda isminin Cemil Sönmez (72) olduğu öğrenilen bir kişi ölü olarak bulundu.

Kalepark Askeri Gazinosu'nda nöbet tutan askerlerin görerek polis ekiplerine haber vermesi üzerine ekipler olay yerine intikal etti. Ayrıca Sahil Güvenlik komutanlığı ekipleri ile de irtibata geçildi. Sahil güvenlik ekipleride iki tane botla olay yerine geldi. Dalgıç ekiplerin denizden giderek aldıkları Cemil Sönmez'in cesedi botla Sahil Güvenlik Komutanlığına götürüldü. Buradan da otopsi Trabzon Adli Tıp Kurumuna götürüleceği öğrenildi.

Sönmez'in bulunduğu yerin Trabzon Limanının girişe yasak bir bölgesi olduğu öğrenilirken Sönmez'in intihar mı ettiği yoksa falezlerden aşağıya mı düştüğü araştırılıyor.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN!


1-027.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam