Trabzon'da mücevherin adresi

Trabzon Forum AVM 'deki mağazası ile mücevher tutkunlarına ulaşmayı başaran firma; Trabzon’un yanı sıra bölgeye gelen turistlerinde yoğun ilgisini çekmekte.Forum AVM 'de yer aldığı 2,5 sene içerisinde hızlı bir başarı yakalandığını belirten ON Mücevherat

Trabzon'da mücevherin adresi

Trabzon Forum AVM 'deki mağazası ile mücevher tutkunlarına ulaşmayı başaran firma; Trabzon’un yanı sıra bölgeye gelen turistlerinde yoğun ilgisini çekmekte.

Forum AVM 'de yer aldığı 2,5 sene içerisinde hızlı bir başarı yakalandığını belirten ON Mücevherat Mağaza Müdürü Erkan Şentürk; Pırlanta ve elmasın ON markası aracılığı ile insanlara daha detaylı tanıtıldığını söyledi.

Şentürk '' Trabzon ve çevre illerdeki mağazalarımızla Karadeniz Bölgesine takı sanatını tanıttık. Müşterilerimizden gelen olumlu tepkiler bizi daha da kuvvetlendiriyor.

İmalatçı olmamızın avantajını yansıttığımız satış fiyatlarımız ile mücevher satışlarının çok cazip tutulduğunu ifade etti. Geniş ürün seçeneklerinin ve fiyat aralığının avantajı ile müşteri portföylerini çok arttırdıklarını da ekledi.

ON Mücevherat yaptığı kampanyalar da kısa zamanda Trabzon'da pırlantanın, elmasın ve altının tercih edilen markası haline geldi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam