Trabzon'da kadın hakları konuşulşacak!

Kuruluş amaçlarından biri de toplumsal fayda sağlamak olan Bizim Neslin Uşakları kadın statüsünün, kadın-erkek eşitliğinin artırılması ve kadına yönelik şiddetin önlenmesi hedefiyle toplumsal bilgilendirme ve farkındalık yaratma aktivitelerinden ilkini “İ

Trabzon'da kadın hakları konuşulşacak!

Kuruluş amaçlarından biri de toplumsal fayda sağlamak olan Bizim Neslin Uşakları kadın statüsünün, kadın-erkek eşitliğinin artırılması ve kadına yönelik şiddetin önlenmesi hedefiyle toplumsal bilgilendirme ve farkındalık yaratma aktivitelerinden ilkini “İNSAN HAKLARI BAĞLAMINDA KADIN HAKLARI” paneli ile 23 Mayıs Cumartesi günü, 13.00-15:00 saatleri arasında Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezinde gerçekleştirecek.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Türk Kadınlar Birliği Trabzon Şubesi ve Avrasya Üniversitesi Tiyatro Kulübünün de destekleri ile gerçekleşecek panelin moderatörlüğünü BNU üyesi Sn. Av. İstanbul Barosu Yön. Kur. Üyesi Süreyya Turan yapacak.

Panelin akışında “İnsan Hakları Bağlamında Kadın Hakları” başlığı altında İstanbul Barosu Yön. Kur. Üyesi, Avukat Sn.Süreyya Turan bilgilendirme yapacak ardından Kapsamlı Yaşam Koçu Em. Öğretmen Trabzon Türk Kadınlar Birliği Yön. Krl. Üyesi Canan Nehbit “Öfke Kontrolü ve Şiddetsiz İletişim Kurma Yolları”nı aktaracak.

Jandarma Astsubay Üstçavuş (Kadın ve Çocuk İşlem Astsubayı) Şule Yalçın Daşçı ise “Son 10 Yılda (2005-2015) Kırsalda Vaka Sıklığı İstatistiki Bilgileri, Jandarmanın Kolluk Olarak Kadına Yönelik Şiddeti Önleme Stratejileri” ile ilgili bilgilendirme yapacak.
Panel Avrasya Üniversitesi Tiyatro Kulübünün “Potansiyel Aile” adlı kısa oyunu ile son bulacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam