Trabzon'da asfaltlama çalışmaları sürüyor

2015 yılında Trabzon tarihinin en büyük yol asfalt ve betonlama yatırımını gerçekleştiren Trabzon Büyükşehir Belediyesi, yılın son günlerinde de hava şartlarının uygun olmasını fırsat bilerek asfaltlama çalışmalarına devam ediyor.    Büyükşehir Belediyesi

Trabzon'da asfaltlama çalışmaları sürüyor
2015 yılında Trabzon tarihinin en büyük yol asfalt ve betonlama yatırımını gerçekleştiren Trabzon Büyükşehir Belediyesi, yılın son günlerinde de hava şartlarının uygun olmasını fırsat bilerek asfaltlama çalışmalarına devam ediyor. 
 
Büyükşehir Belediyesi ekipleri bugün Sürmene’nin Balıklı Mahallesi’nde asfaltlama çalışmalarını sürdürdü. Yaklaşık 200 ton asfalt dökülen bölgede vatandaşlar çalışmalar ötürü yetkililere teşekkür etti. 
 
Büyükşehir Belediyesi’nin asfaltlama çalışmalarıyla ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, bu yıl Trabzon il genelinde gerçekleştirilen yol bakım, asfaltlama ve betonlama çalışmaları kadar Trabzon’da hiçbir yılda çalışma yapılmadığını ifade ederken, “Bu yıl 80 milyon TL’nin üzerinde asfalt ve betonlama çalışması yaptık. 2016 yılında bu rakamı 100 milyon TL’ye çıkaracağız. Bu şekilde her yıl gerçekleştireceğimiz çalışmalarla Türkiye’nin en fazla yol ağına sahip ili olan Trabzon’da yol sorunlarını önemli ölçüde ortadan kaldıracağız” dedi. 
 
p9160407.jpg
 
p9160412.jpg
 
p9160420.jpg
 
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam