Trabzon'da antrenörlere bağımlılık semineri!

Türkiye’de “Uyuşturucu Bağımlılığı ile Mücadele Acil Eylem Planı” çalışmaları çerçevesinde Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından eğitim seminerleri verilmeye devam ediliyor. Trabzon’da Kredi ve Yurtlar Kurumu Doğu Karadeniz Yurdu’nda gerçekleştirilen eğiti

Trabzon'da antrenörlere bağımlılık semineri!

Türkiye’de “Uyuşturucu Bağımlılığı ile Mücadele Acil Eylem Planı” çalışmaları çerçevesinde Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından eğitim seminerleri verilmeye devam ediliyor.

Trabzon’da Kredi ve Yurtlar Kurumu Doğu Karadeniz Yurdu’nda gerçekleştirilen eğitim seminerine Artvin, Bayburt, Giresun, Gümüşhane, Ordu, Rize, Tokat ve Trabzon illerindeki antrenörler katıldı. Antrenörlerin uyuşturucu bağımlılığı ile ilgili karşılaştıkları sorunlar ve olaylar üzerine karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı seminerde ilk gün konuşmacılarından Uğur Eleman "Bağımlılık nedir?" konusuna değinerek saha çalışmaları ile tecrübe paylaşımında bulundu. konusunda iki gün sürecek. Antrenörlere başta uyuşturucu madde olmak üzere tüm bağımlılık türleri hakkında eğitimler verilecek.

20150818aw503374_02.jpg

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ‘Uyuşturucu Bağımlılığı İle Mücadele Acil Eylem Planı’ kapsamında verilen eğitimlerde İç Anadolu Bölgesinde 430, Akdeniz Bölgesinde 214, Doğu Anadolu Bölgesinde 192, Samsun’da Batı ve Orta Karadeniz Bölgelerindeki 184 antrenör olmak üzere toplam bin 20 kişiye ‘Bağımlılıkla Mücadelede Farkındalık Eğitimi’ verildiği öğrenildi. Bununla birlikte, 18-19 Ağustos 2015 tarihlerinde Trabzon’da Doğu Karadeniz Bölgesinde görev yapan 147 antrenörde bu eğitimden yararlanacak.
Öte yandan, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde görev yapan 121, Ege Bölgesi'nde görev yapan 190 ve Marmara Bölgesinde görev yapan 304 antrenöre söz konusu eğitimin verilmesi planlanıyor.

20150818aw503374_03.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam