Trabzon Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 98.yıl Dönümü

Trabzon Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 98.Yıl Dönümü ile alakalı panel düzenlendi

Trabzon Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 98.yıl Dönümü

Zonguldak Trabzon Kültür ve Yardımlaşma Derneği, Trabzon Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 98.Yıl Dönümü ile alakalı panel düzenlendi. Dernek binasında gerçekleşen panelde Tarih Öğretmeni Mustafa Akçay Trabzon'un tarihi ve Düşman işgalinin kurtuluşuyla ilgili sunum yaptı.

Trabzon Kültür ve Yardımlaşma Derneği Sosyal Faaliyet Salonu'nda düzenlenen etkinliğe, Dernek Başkanı Ahmet Bayarak, Yönetim Kurulu üyeleri ile Dernek Üyeleri, Çeşitli STK Temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Gerçekleştirilen panele katılımdan oldukça memnun olduklarını ifade eden Trabzon Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Bayrak; "Trabzon Kültür ve Yardımlaşma Derneği olarak sosyal faaliyet salonumuzda Trabzon Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 98.Yıl Dönümü ile alakalı panel düzenledik. Bu panelde tarih hocamız ve aynı zamanda hemşehrimiz olan Mustafa Akçay hocamız bizlere Trabzon'un düşman işgalinden kurtuluşuyla ilgili sunum yaptı ve gayet güzel bilgiler verdi. Bundan sonra dernek olarak her ay iki etkinlik yapmayı amaçlıyoruz. Ben düzenlediğimiz panele katılımdan oldukça memnunum biz salonu dolduramayız sandık ama gelen arkadaşlarımızdan bazıları sunumu ayakta izlemek zorunda kaldı. Demek ki daha büyük bir salona ihtiyacımız var bu konuda da özenli bir çalışma yapacağız" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam