Tır cinayetinde göz altı

Olay, Manisa'nın Salihli ilçesinde 15 gün önce meydana geldi. İzmir'in Torbalı ilçesindeki bir fabrikada 34 GH 5109 plakalı bir lojistik firmasına bağlı TIR'a 4 milyon lira değerinde sigara yüklendi. İddiaya göre, Hanifi Özen'in kullandığı TIR'a, Turgutlu

Tır cinayetinde göz altı



Olay, Manisa'nın Salihli ilçesinde 15 gün önce meydana geldi. İzmir'in Torbalı ilçesindeki bir fabrikada 34 GH 5109 plakalı bir lojistik firmasına bağlı TIR'a 4 milyon lira değerinde sigara yüklendi. İddiaya göre, Hanifi Özen'in kullandığı TIR'a, Turgutlu ilçesinde E.Ş. ve S.A. da bindi. TIR, E.Ş. ve S.A. tarafından 10 kilometre sonra tuvalete girme bahanesiyle durduruldu. Bu sırada, sigara yüklü TIR'ı kaçırmak isteyen E.Ş. ve S.A. ile şoför ve yardımcısı arasında boğuşma başladı.

Yol kenarında bekleyen E.B. ve C.B.'nin de katıldığı kavgada TIR şoförü Hanifi Özen (42) ve yardımcısı Ahmet Öztürk (35) tabancayla vurularak yaralandı. Hastaneye kaldırılan şoför Hanifi Özen kurtarılamadı. Kısa sürede yakalanan E.Ş ve C.B., tutuklandı.

Olayın ardından çalışmalarını devam ettiren güvenlik güçleri, tetiği çektiği iddia edilen E.B. ile suç ortağı S.A.'yı da Torbalı'da akrabalarının evinde yakaladı. Gözaltına alınan zanlılar Salihli ilçesine gönderildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam