THY Uçağında tartışma

 Uçak Almanya semalarında iken, İran asıllı bir İsveç vatandaşı ile Türk yolcu arasında tartışma çıktı. Kopenhag'ın Kastrup Havaalanı Emniyet Müdürü Kim Vinholdt'un verdiği bilgiye göre,İran asıllı yolcu,önünde oturan üç kişilik Türk ailenin koltuğunu ark

THY Uçağında tartışma

 

Uçak Almanya semalarında iken, İran asıllı bir İsveç vatandaşı ile Türk yolcu arasında tartışma çıktı. Kopenhag'ın Kastrup Havaalanı Emniyet Müdürü Kim Vinholdt'un verdiği bilgiye göre,İran asıllı yolcu,önünde oturan üç kişilik Türk ailenin koltuğunu arkadan rahatsız etti.

Türk yolcu ayağa kalkarak, arkalarında oturan İranlı yolcuya koltuğa tekme atmaktan vazgeçmesini söyledi. Bunun üzerine, İranlı yolcu Türk'e saldırdı. İki yolcu arasında kısa süreli tartışma yaşandı. Uçak personeli, Türk aileyi İranlı yolcudan uzaklaştırmak için businessclass'a oturttu. Ancak hızını alamayan İranlı yolcu burada da Türk aileye rahat vermedi. Türk yolcunun yüzüne yumruk atan, kolunu ısıran ve boğazını sıkan İranlı, mürettabat tarafından sakinleştirildi. Uçak Kaastrup havaalanına iner inmez, uçağın kapısında bekleyen polisler İranlı yolcuyu gözaltına aldılar.

Kopenhag'ın Kastrup Havaalanı Emniyet Müdürü Kim Vinholdt, Türk yolcunun tedavi ve aldığı yaranın kontrolü için doktora gönderildiğini belirterek „Türk aile bir hafta İsveç'te tatil yapmak üzere Kopenhag'a gelmiş. Onlar yollarına devam etmek istediler. Ama biz saldırgan hakkında işlem yapabilmek için doktor kotrolü istedik.

Doktor raporu ve THY personelinin verdiği ifade doğrultusunda İranlı yolcu hakkında yasal işlem yapacağız“dedi. Türk ailenin ifade ve doktor kontrolünden sonra tatillerine devam etmek üzere İsveç'e geçtikleri, İranlı yolcunun ise gözaltında olduğu bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam