Terörist yanlısı 9 kişi tutuklandı

Cizre'de daha önceki farklı tarihlerde ilçede yaşanan toplumsal olaylar ve izinsiz gösterilere karıştıkları iddia edilen Cizre Belediye Meclis Üyesi Emin Yapar(46), Belediye Personelleri Tahir Duru (61), Ali Kumak (54), Abdulkerim Malgaz (62) ile Osman İn

Terörist yanlısı 9 kişi tutuklandı


Cizre'de daha önceki farklı tarihlerde ilçede yaşanan toplumsal olaylar ve izinsiz gösterilere karıştıkları iddia edilen Cizre Belediye Meclis Üyesi Emin Yapar(46), Belediye Personelleri Tahir Duru (61), Ali Kumak (54), Abdulkerim Malgaz (62) ile Osman İnanç (39), Göhar Magi (46), Meryem Aysak (52), Murat Çabas (31) ve Halil Dalmış (45) Cizre Emniyet Müdürlüğü terörle Mücadele ekipleri tarafından yapılan operasyon kapsamında gözaltına alındı.
18 Nisan 2012 tarihinde Cizre Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ekiplerinin yapmış olduğu operasyon kapsamında gözaltına alınan 9 kişi, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Cizre Adliyesi'ne sevk edildi. Adliyeye sevk edilen 9 kişi savcılıktaki sorgularının ardından tutuklanma talebi ile mahkemeye sevk edildi.
Tutuklanma talebi ile mahkeme sevk edilen 9 kişi, sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak, Mardin E Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler