Taksi uçuruma yuvarlandı: 2 ölü!

Kahramanmaraş'ın Ekinözü İlçesi'nde taksinin uçuruma yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.Taksisi ile Elbistan'dan Ekinözü'ne yolcu götüren Bayram Günalmış, yolcuları bıraktıktan sonra tekrarElbistan'a dönerken yolda otos

Taksi uçuruma yuvarlandı: 2 ölü!

Kahramanmaraş'ın Ekinözü İlçesi'nde taksinin uçuruma yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Taksisi ile Elbistan'dan Ekinözü'ne yolcu götüren Bayram Günalmış, yolcuları bıraktıktan sonra tekrarElbistan'a dönerken yolda otostop yapan Ömer Polat ile Emrullah Duymaz'ı aracına aldı. Taksi, ilçeye bağlı Gaziler Köyü yakınlarına geldiğinde Bayram Günalmış, direksiyon hakimiyetini kaybetti.

Taksi, içindeki 3 kişiyle birlikte 75 metrelik uçurumdan yuvarlandı. Kazada taksi şoförü Bayram Günalmış ile Ömer Polat olay yerinde öldü. Emrullah Duymaz ise kazadan yaralı olarak kurtuldu. Emrullah Duymaz ambulansla Elbistan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Duymaz, ilk müdahalesinin ardından Kahramanmaraş'a sevk edildi. Uçurumdan çıkarılan cenazeler morga kaldırıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler