Spor Lisesi’nde Yetenek Sınavı Yapıldı

Siirt Şehit Zafer Kılıç Spor Lisesi’ne 2015 eğitim ve öğretim dönemine öğrenci alımı için mülakat yapıldı.Kız ve erkek yurt, yarı olimpik yüzme havuzu ve aynı anda birçok branşların yapılabileceği açık ve kapalı spor tesisleriyle, 1 başyardımcı 2 müdür ya

Spor Lisesi’nde Yetenek Sınavı Yapıldı
Siirt Şehit Zafer Kılıç Spor Lisesi’ne 2015 eğitim ve öğretim dönemine öğrenci alımı için mülakat yapıldı.
Kız ve erkek yurt, yarı olimpik yüzme havuzu ve aynı anda birçok branşların yapılabileceği açık ve kapalı spor tesisleriyle, 1 başyardımcı 2 müdür yardımcısı, 12 öğretmen, 1 memur ve 2 hizmetli ile 205 öğrenciyle eğitim ve öğretim veren Spor Lisesi’ne, 2015-2016 eğitim ve öğretim yılında yetenek sınavıyla öğrenci alımına başladı. 29 Haziran 2015 tarihleri arasında başlayan mülakata 250’nin üzerinde kişi katıldı.
Siirt İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, 15-24 Haziran 2015 tarihleri arasında yapılan başvurular sonucunda yetenek sınavının, bölümler bazında 29 Haziran başlayan ve 3 Temmuz 2015 tarihleri arasında tek aşamalı yapılacağı ifade edildi. Yüzlük sistem baz alınarak devam eden sınavda yetenekten yüzde 70, orta öğretime yerleştirme puanından yüzde 30 baz alınarak 100 tam puan üzerinden yapılacağı, 50 puan barajı altında kalan öğrencilerin ise başarısız sayılarak değerlendirmeye alınmayacağı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam