Soygunu kutlarken yakalandılar

Muğla’nın Ortaca ilçesinde markete gidip alışveriş yapan ve market sahiplerinin işyerinde olduğunu görünce evlerine gidip soyan 3 kişi yakalandı. İddialara göre T.T. (35), M.O.(35) ve E.S.(36) Pazartesi günü akşam saatlerinde önce sahibini tanıdıkları Kıv

Soygunu kutlarken yakalandılar

Muğla’nın Ortaca ilçesinde markete gidip alışveriş yapan ve market sahiplerinin işyerinde olduğunu görünce evlerine gidip soyan 3 kişi yakalandı.

 

alem.jpg
İddialara göre T.T. (35), M.O.(35) ve E.S.(36) Pazartesi günü akşam saatlerinde önce sahibini tanıdıkları Kıvrak Market’e gittiler. Buradan alışveriş yapan 3 kişi, dükkan sahiplerinin markette olduğunu görünce evlerine gittiler. Evin camını kıran zanlılar, ardından oradan ayrıldılar. Buradan Eskiköy’deki Klas Market’e giden 3 burada da alışveriş yaptı. Bu Marketin sahiplerinin de dükkanda olması üzerine dükkan sahibi Ahmet Kurt’un evine giden zanlılar, evde bulunan ziynet eşyalarını alarak evden uzaklaştılar.
Mehmet Kıvrak’ın ve Adem Kurt’un jandarmaya yaptıkları başvuru sonucu soruşturma başlatan Dalyan jandarma Karakol Komutanlığına bağlı ekipler, 2 markete de gelip alışveriş yapan kişileri takibe aldı ve 3 kişiyi Ortaca İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerle birlikte Ekşiliyurt’ta bir gazinoda eğlenirken göz altına aldı.
Zanlıların üzerlerinde yapılan aramada T.T.’nin üzerinde Adem Kurt’un eşi Fatma Kurt’u ait olduğu belirlenen ziynet eşyaları ele geçirildi. Jandarmadaki sorgusunun ardından 3 zanlı mahkemeye sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam