Sedat Peker'İn fotoğrafına Çakıcı'dan tepki

Tekirdağ F Tipi Kapalı Ceza Evinde yatmakta bulanan Alaattin Çakıcı, 'Türkiye Cumhuriyeti ve Milletine ve Kamuoyuna' diyerek paylaştığı mektupta  "Mafya dediği insanlan bir arada olmak kendisine %51 oy verenin şerefiylen oynayıp namus ve şeref kavramını a

Sedat Peker'İn fotoğrafına Çakıcı'dan tepki
Tekirdağ F Tipi Kapalı Ceza Evinde yatmakta bulanan Alaattin Çakıcı, 'Türkiye Cumhuriyeti ve Milletine ve Kamuoyuna' diyerek paylaştığı mektupta  "Mafya dediği insanlan bir arada olmak kendisine %51 oy verenin şerefiylen oynayıp namus ve şeref kavramını ayaklar altına almaktır." sözleriyle hem Erdoğan hem de Peker'e tepki gösterdi.
 
İşte o mektup:
 
"Türkiye Cumhuriyeti ve Milletine ve Kamuoyuna saygılarımlan; Ömrümce Allah'ım dışında kimseye iman etmedim ve de biat, biat kültürü despota uşaklık onurunu yerlen yok etmektir.
 
1 dakikalık şerefli yaşamak namus ve şerefli insanların namus algılamasıdır. Mafya dediği insanlan bir arada olmak kendisine %51 oy verenin şerefiylen oynayıp namus ve şeref kavramını ayaklar altına almaktır.
 
Yüreği olan yerim belli beni öldürtür. Hiç kimse ölümsüz değildir. Yasal zeminin ihlal etme bayat hamsi kafalı kiminlen dostluk kadaer birliği yaparsan yap bu ülkede herkes herkesi iyi tanıyor.
 
Mavi Marmaradaki suç ortağınlan sürekli biraraya geliyorsun. 9 şehidin günahını taşırken acaba vicdanınız sızlıyor mu?
 
Teneke yürekliler şeytanın işbirlikçileri. Milletimize hayırlı ramazanlar diler Rabbim ülkemiz birliğini daimi etsin. Türkiye Cumhuriyeti ve Milletine Kamuoyu önünde saygılarımlan." 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler