Samsun'da minibüs yangını !

 Samsun'da bir otobüs firmasına ait servis minibüsü seyir halindeyken elektrik kontağından çıkan yangında tamamen yandı.  Yangın, gece saat 03.00 sıralarında İlkadım ilçesi Liman Mahallesi Atatürk Bulvarı Atletizm Stadı yanında meydana geldi. Edinilen bil

Samsun'da minibüs yangını !

 

Samsun'da bir otobüs firmasına ait servis minibüsü seyir halindeyken elektrik kontağından çıkan yangında tamamen yandı. 
 
Yangın, gece saat 03.00 sıralarında İlkadım ilçesi Liman Mahallesi Atatürk Bulvarı Atletizm Stadı yanında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Samsun Yusuf Ziya Yılmaz Şehirlerarası Otobüs Terminali'nden yolcuları Samsun Cumhuriyet Meydanı'na götürüp daha sonra bir yolcuyu da Atakum ilçesine götüren Fatih Canlı idaresindeki 55 EP 642 plakalı bir otobüs firmasına ait minibüste elektrik kontağından yangın çıktı. Minibüsün şoförü olan emekli polis Fatih Canlı, araçtan hafif bir yangın kokusunun geldiğini fark edince yolun sağına çıkıp kendisini dışarı attı ve araçtaki yolcuyu tahliye etti. Bu sırada alevler bir anda minibüsü sardı. Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri yangına kısa sürede müdahale ederek söndürdü. Ancak, minibüs tamamen yanarak kullanılmaz hale geldi. Yangının elektrik kontağından çıktığı tespit edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam