Rize'de güreş müsabakaları tamamlandı

Türkiye Güreş Federasyonu faaliyet çerçevesinde Rize'de düzenlenen Yıldızlar Grekoromen Güreş Grup Şampiyonası müsabakaları tamamlandı.Yeni Spor Salonunda 2 gün süren müsabakalara, 12 ilden 12-17 yaş grubunda 10 sıklette 180 güreşçi katıldı. Müsabakaların

Rize'de güreş müsabakaları tamamlandı

Türkiye Güreş Federasyonu faaliyet çerçevesinde Rize'de düzenlenen Yıldızlar Grekoromen Güreş Grup Şampiyonası müsabakaları tamamlandı.

Yeni Spor Salonunda 2 gün süren müsabakalara, 12 ilden 12-17 yaş grubunda 10 sıklette 180 güreşçi katıldı. Müsabakaların ilk gününde 42, 50, 58, 69 ve 85 kilo, ikinci gününde ise 46, 54, 63, 76 ve 100 kilo müsabakaları yapıldı.

Dereceye giren sporculara madalyaları, Rize Milletvekili Hasan Karal, Belediye Başkanı Prof.Dr Reşat Kasap, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, Spor Şube Müdürü Cafer Küçükmustafa, Salarha Sporcu Kamp Eğitim Merkezi Müdürü Muharrem Paloğlu, tarafından verildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik müsabakalar sonrasında yaptığı açıklamada, son yıllarda güreşe yoğun bir ilgi olduğunu belirterek, "Türkiye şampiyonasına katılabilmek için 12 farklı ilde yıldızlar serbest ve yıldızlar grekoromen stilde müsabakalar yapıldı. Bu müsabakalara yüzlerce güreşçi iştirak etti. Görüyoruz ki son yıllarda güreşe oldukça fazla ilgi gösteriliyor. Bu, ata sporumuz güreş ve Türk sporu adına oldukça sevindirici. Gerçekten çok yetenekli ve istekli güreşçiler var. İstikrarlı çalışmaları halinde içlerinden dünya ve Avrupa şampiyonları çıkacağına inanıyorum" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam