Polis aracının camını böyle kırdı !

Beyoğlu'nda alkollu bir kişi güçlükle bindirildiği polis aracının camını tekme atarak kırdı. Bir polis hafif yaralandı.Olay, dün saat 21.00 sıralarında, Topçu Caddesi üzerinde meydana geldi. Caddedeki bir otelin önünde etrafa zarar veren şahıs, polis ekip

Polis aracının camını böyle kırdı !

Beyoğlu'nda alkollu bir kişi güçlükle bindirildiği polis aracının camını tekme atarak kırdı. Bir polis hafif yaralandı.

Olay, dün saat 21.00 sıralarında, Topçu Caddesi üzerinde meydana geldi. Caddedeki bir otelin önünde etrafa zarar veren şahıs, polis ekipleri tarafından gözaltına alınmak istendi. 
 
Polis ekiplerine uzun süre direnen alkollü genç, memurlara saldırmaya çalıştı. Şahsı kontrol altına almakta zorlanan polis ekipleri takviye istedi. Bunun üzerine olay yerine çok sayıda polis geldi. Alkollü genç güç de olsa polis aracına bindirildi. Ancak içeride de rahat durmayan şahıs, aracın camını tekmeleyerek kırdı. Bu sırada aracın yanında duran sivil polis, üzerine sıçrayan cam parçaları yüzünden çeşitli yerlerinden hafif şekilde yaralandı. 
 
Yaşananlar an be an kameralara yansıdı. Araçtan tekrar indirilen şahıs, başka polis aracına bindirilerek polis merkezine götürüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam