Park kavgasında silahlar konuştu

Edinilen bilgiye göre, 100. Mahallesi'nde bulunan bir araç kiralama şirketine ait dükkanın önüne, inşaat işçilerinin araba park etmesi sonucu tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine kavga eden taraflar, vatandaşların da araya girmesi sonucu ayrıldı.

Park kavgasında silahlar konuştu

Edinilen bilgiye göre, 100. Mahallesi'nde bulunan bir araç kiralama şirketine ait dükkanın önüne, inşaat işçilerinin araba park etmesi sonucu tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine kavga eden taraflar, vatandaşların da araya girmesi sonucu ayrıldı. İ

nşaat işçilerinin olay yerinden ayrılmasının ardından, araç kiralama şirketinin çalışanları inşaat alanına gitti. Bu sırada çıkan tartışma sonucu inşaattaki bir işçi tarafından pompalı tüfekle araçlara ateş açıldı. Çok sayıda saçmanın isabet ettiği 16
ZZ 513 ve 16 ZY 341 plakalı araçlarda bulunan Ümit A. ve Bulut A. yaralandı. Yaralı olarak olay yerinden uzaklaşan şahıslar, devriye görevi yapan Toplum Destekli Polislere sığındı.
Olay üzerine harekete geçen polis ekipleri, inşaat işçilerinin peşine düştü. Karabük ve Safranbolu ilçesinde giriş çıkışları tutan emniyet güçleri, şüpheli 01 VS 013 plakalı minibüsü Safranbolu tarihi çarşı bölgesinde ele geçirildi. Ele geçirilen minibüs içerisinde bulunan 8 inşaat işçisi ile olayda kullanılan bir adet pompalı tüfek ele geçirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam