Özak ve Kavaf pisti ağlatacak

Milletvekilleri, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) kuruluşunun 90. yılı nedeniyle bugün saat 10.00’da engelliler yararına gerçekleştirilecek otomobil slalom yarışı için antrenman turu yaptı.Parlamenterler Spor Kulübü Derneği Başkanı 22. Dönem Giresu

Özak ve Kavaf pisti ağlatacak

Milletvekilleri, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) kuruluşunun 90. yılı nedeniyle bugün saat 10.00’da engelliler yararına gerçekleştirilecek otomobil slalom yarışı için antrenman turu yaptı.Parlamenterler Spor Kulübü Derneği Başkanı 22. Dönem Giresun Milletvekili Adem Tatlı, ‘’TBMM’nin bu organizasyonu 2000 yılında da depremzedeler için yapıldı. Yarışma şimdi de TBMM’nin 90. yılı nedeniyle engelliler yararına yapılacak. Bu organizasyondan sağlanacak gelirlerle engellilere 90 akülü araç hediye edeceğiz. 40 milletvekili ve sayın bakanlarımız Faruk Nafiz Özak ve Selma Aliye Kavaf da katılacak’’ dedi. Depremzedeler yararına 2000 yılında düzenlenen yarışmanın şampiyonu AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Zülfikar İzol de dün ısınma turları yapanlar arasındaydı. İzol ‘’Geçen dönemde 2000 yılında slalom yarışmasında birinci olmuştum. 140 bin ABD doları ödül kazandım ve bağışlamıştım. Kupam ise evde duruyor. Bu dönem de kupayı almak için büyük bir çaba sarf edeceğim. Bu sene ödül sosyal içerikli olacak. Arkadaşlarımın da iyi bir yarış çıkaracağına inanıyorum ama yarışmanın favorisi yine ben olacağım’’ diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam