Orgeneral'dan Galileo'lu savunma

 ''Balyoz planı'' davasının tutuklu sanıklarından eski Hava Kuvvetleri Komutanı emekli Orgeneral Halil İbrahim, İstanbul 10. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada esas hakkındaki savunmasını yaptı.  Fırtına, avukatı olmadan savunma yapıyor olmasını etik bul

Orgeneral'dan Galileo'lu savunma

 

''Balyoz planı'' davasının tutuklu sanıklarından eski Hava Kuvvetleri Komutanı emekli Orgeneral Halil İbrahim, İstanbul 10. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada esas hakkındaki savunmasını yaptı. 

 

Fırtına, avukatı olmadan savunma yapıyor olmasını etik bulmadığını, ahlaki görmediğini belirterek, avukatıyla savunma yapmak istediğini daha önce söylediğini kaydetti.

 

Bilim adamı Galileo'nun Engizisyon mahkemeleri tarafından yargılanmasını anlatan Fırtına, o dönemde Papa'nın ömür boyu zindana attığı Galileo'yu çiftliğine, köyüne gönderdiğini anlattı.

 

Fırtına, ''Dünyada ilk denetimli kontrolü Papa başlatıyor. 1992 yılında da Papa Galileo için yaptıklarından pardon diyor. Papa (Galileo) inancına, düşüncesine, kendi kitabına ters düşmesine rağmen pardon diyor. Gelin siz de yardımcı olacak tekliflerimizi bir kez daha düşünün. Bu olduğu halde avukatımızla beraber duruşmalara katılırız'' diyerek sözlerini tamamladı.Brachi sol kanattan serbest vuruşu kullandı. Ceza sahası içinde kafalardan seken top Onur'da kaldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam