Onur Bayraktar'a hüzünlü veda!

Onur Bayraktar'ın cenazesi tören için Beşiktaş'ta bulunan Akatlar Kültür Merkezi'ne getirildi. Üzerine karanfiller konulan tabut sahneye konuldu. Oyuncu arkadaşları Bayraktar ile ilgili düşüncelerini dile getirdi. Konuşmalar sırasında seyirci koltuklarınd

Onur Bayraktar'a hüzünlü veda!

Onur Bayraktar'ın cenazesi tören için Beşiktaş'ta bulunan Akatlar Kültür Merkezi'ne getirildi. Üzerine karanfiller konulan tabut sahneye konuldu. Oyuncu arkadaşları Bayraktar ile ilgili düşüncelerini dile getirdi. Konuşmalar sırasında seyirci koltuklarında oturanlar ise göz yaşlarını tutamadı. Tören sırasında Onur Bayraktar'ın özgeçmişi okundu. Salondakilere genç oyuncunun yaptığı konuşma izletildi

Tören bitiminde salondakiler tek tek tabutun yanından geçti ve tabuta son kez dokundu. Bazı oyuncular tabuta sarılarak ağladı. Genç oyuncunun ailesi ise tören boyunca güçlükle ayakta durabildi.

Genç oyuncunun tabutu omuzlara alınarak cenaze aracına taşındı. Onur Bayraktar'ın naaşı Ortaköy Camii'nde kılınacak namazın ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam