Önce ilaçla uyuttu sonra da ....!

Adana'da 30 yaşındaki Ü.T, deniz kenarında pansiyona gittikleri erkek arkadaşı 47 yaşındaki L.D'yi birasına şizofren hastalarının kullandığı uyku getiren ilacı koyarak uyutup 950 lira parası ve cep telefonunu gasp edip kaçtı. Yakalanıp tutuklanan Ü.T hakk

Önce ilaçla uyuttu sonra da ....!

Adana'da 30 yaşındaki Ü.T, deniz kenarında pansiyona gittikleri erkek arkadaşı 47 yaşındaki L.D'yi birasına şizofren hastalarının kullandığı uyku getiren ilacı koyarak uyutup 950 lira parası ve cep telefonunu gasp edip kaçtı. Yakalanıp tutuklanan Ü.T hakkında 15 yıl hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Ü.T, 5 ay önce L.D. ile tanıştı, kendisini de Deniz olarak tanıttı. Genç kadın telefon numarasını aldığı erkek arkadaşı L.D'yi 26 Eylül 2012 gecesi arayıp, sorunları olduğunu belirtip konuşmak istedi.
 
PANSİYONA GİTTİLER
 
Bir mağazanın önünde buluştuktan sonra birlikte Karataş İlçesi'nde bir pansiyona gittiler.
 
Odada birlikte bira içerlerken Ü.T, erkek arkadaşının birasının içine şizofren hastalarının kullandığı içildiği zaman normal insanlarda uyku getiren ilaçtan koydu.
 
UYUTTU, PARASINI GASP ETTİ
 
İlaçlı birayı içen L.D kısa süre sonra uyuyarak kendinden geçti. Ü.T de, erkek arkadaşının cebindeki 950 lira para ve cep telefonunu gasp ederek kaçtı. Bir taksiye binip Adana'ya giderken uyanan L.D polise giderek durumu anlattı.
 
KAÇARKEN YAKALANDI
 
Polisler, ilçeden Adana'ya giden taksiciyi belirledi. Taksici ile telefonla görüşülüp bir benzin istasyonunda beklemesi istendi. Taksici polisin isteği üzerine gaspçı kadına arıza olduğunu söyleyip taksiyi benzin istasyonuna çekti. Kısa süre sonra polisler gelip Ü.T'yi gözaltına aldı.
 
15 YIL HAPSİ İSTENDİ
 
Tutuklanan Ü.T, hakkında Adana 4'ünü Ağır Ceza Mahkemesi'nde ‘gece vakti gasp' suçundan dava açıldı. 15 yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılması istenen Ü.T, önümüzdeki günlerde yargılanmaya başlayacak.
 
ŞİKAYETÇİ OLMADI
 
Ü.T polisteki ifadesinde, suçunu itiraf ederken erkek arkadaşı ise şikayetçi olmadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam