Ölüme götüren ifade

 İSTANBUL Fatih’teki, Samatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yaşanan acı olay, dün meydana geldi. İddiaya göre Acil Servis’te görevli asistan Dr. Melike Erdem ile ilgili olarak SABİM Şikâyet Hattı’na bir hasta şikâyeti geldi. Bunun üzerine Erdem’in sav

Ölüme götüren ifade

 

İSTANBUL Fatih’teki, Samatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yaşanan acı olay, dün meydana geldi. İddiaya göre Acil Servis’te görevli asistan Dr. Melike Erdem ile ilgili olarak SABİM Şikâyet Hattı’na bir hasta şikâyeti geldi. Bunun üzerine Erdem’in savunması alındı. Genç doktor daha sonra hastanenin 6’ncı katında bulunan dahiliye servisine çıktı. Burada cep telefonuyla öfkeli bir konuşma yapan doktor, pencereyi açıp atladı. Hastaların ve meslektaşlarının gözleri önünde beton zemine çakılan doktor, hemen acil servise alındı, ancak tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. 
 
MESAJI GÖNDERMEDEN ATLADI 
 
Melike Erdem’in 2 ay önce 3 yıl görev yaptığı Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden rotasyon ile İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne geldiği öğrenildi. Genç doktorun intiharından önce kardeşine “Sizi çok seviyorum, yaptığımdan dolayı üzgünüm, beni affedin” şeklinde bir mesaj yazdığı ancak göndermediği ortaya çıktı. Sağlık Bakanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamada ise şikâyetin acil servisle ilgili olduğuna dikkat çekilerek, “SABİM’e, hayatını kaybeden hekim kardeşimizin ismiyle yapılmış bir şikâyet bulunmamaktadır’’ denildi. Hayatına son veren genç doktorun meslektaşları hastane önünde toplanarak SABİM’i protesto etti. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam