Oğlu hapiste kendi alemde

Manken Sevil Ateş ve yanındaki kız arkadaşıyla Kumkapı'da eğlenen baba Garipoğlu, bir ara müziğin ritmine kendini kaptırıp şarkılara eşlik etti.YENİDEN YARGILANACAKMünevver Karabulut’un öldürülmesine ilişkin davada hakkındaki beraat kararı Yargıtay 1. Cez

Oğlu hapiste kendi alemde

Manken Sevil Ateş ve yanındaki kız arkadaşıyla Kumkapı'da eğlenen baba Garipoğlu, bir ara müziğin ritmine kendini kaptırıp şarkılara eşlik etti.
YENİDEN YARGILANACAK

Münevver Karabulut’un öldürülmesine ilişkin davada hakkındaki beraat kararı Yargıtay 1. Ceza Dairesi tarafından bozulan Mehmet Nida Garipoğlu’nun yeniden yargılanmasına 28 Eylül’de başlanacak.

Bakırköy 4. Ağır Ceza Mahkemesi’nin, Münevver Karabulut’u öldürdüğü gerekçesiyle Cem Garipoğlu için 24 yıl hapis, Garipoğlu’nun amcası Hayyam Garipoğlu, diğer sanıklar Ahmet Batur, Mehmet Karakayalı ve Habib Kurt hakkında ”suçluyu kayırmak” suçundan, anne Tülay Makbule Garipoğlu’na da ”suç delillerini gizlemek ve yok etmek” suçlarından verdiği 3’er yıl hapis cezaları, Yargıtay 1. Ceza Dairesi tarafından
onanmıştı.


Garipoğlu’nun babası Mehmet Nida Garipoğlu’nun beraatine ilişkin kararı bozan Yargıtay 1. Ceza Dairesi, sanığın ”suçluyu kayırmak” suçunu işlediği gerekçesiyle cezalandırılmasını talep etmişti.

Mehmet Nida Garipoğlu’nun yeniden yargılanmasına 28 Eylül’de başlanacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler