Muhtarlar Konfederasyonuna Trabzon'dan başkan yardımcısı

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu görev dağılımını yaptı. Trabzon Soğuksu mahallesi muhtarı ve aynı zaman Trabzon muhtarlar federasyonu başkanı Bekir Aktürk yeniden genel başkan yardımcılığı görevine getirildi. Geçtiğimiz günlerde 2. Olağan genel kurulunu

Muhtarlar Konfederasyonuna Trabzon'dan başkan yardımcısı

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu görev dağılımını yaptı. Trabzon Soğuksu mahallesi muhtarı ve aynı zaman Trabzon muhtarlar federasyonu başkanı Bekir Aktürk yeniden genel başkan yardımcılığı görevine getirildi.

Geçtiğimiz günlerde 2. Olağan genel kurulunu bir çok siyaset, bürokrasi ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştiren Türkiye muhtarlar konfederasyonu yürütme kurulunu belirledi.

Başkanlığa yeniden seçilen Hüseyin Akdeniz geçmiş dönemde olduğu gibi yine A takımına Trabzon Muhtarlar Federasyonu başkanı Bekir Aktürk’ü getirdi.

Trabzon Muhtarlar Federasyonu başkanı ve aynı zaman Soğuksu mahallesi muhtarı olan Bekir Aktürk Siyasi İşler, Hukuk işleri ve Kamu Kurumlarından Sorumlu olacak. Bekir Aktürk’ün Konfederasyonun en önemli ayaklarından biri olan bu göreve getirilmesi dolayısıyla Trabzonlu muhtarlar da mutlu olduklarını ifade ettiler.

Bekir Aktürk ise yaptığı açıklamada “Kurulduğu günden beri Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu muhtarların sesi olmuştur, olmaya da devam edecektir. Konfederasyonu kurarken sadece muhtarların hakları ve yetkileri ile ilgili çalışma yapmayı düşünmedik. Ülkemizde huzuru birlik ve beraberliği sağlamak için iller arasında da koordineyi de sağlıyoruz. Bütün fikirlerin bir çatı altında olmasını amaçlıyoruz” dedi.

Aktürk “Halka hizmet getirmek sorunları daha rahat çözüme kavuşturmak ve mahalle sakinlerine hizmeti hızlandırmak bizim asli görevlerimiz olarak gördük.Muhtarlık kurumu dün olduğu gibi bugünde ülkemizde çok önemli hizmetlere imza atmaktadır. Mahallelerde huzur varsa ülke de huzur var demektir. Bu düşünce ile çalışmalarımıza devam edip Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu çatısı altında tüm halkımza hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam