Muhtarı telefonla dolandırdılar!

Samsun'da kendisini telefonda savcı olarak tanıtan kişi tarafından dolandırılan mahalle muhtarı, dolandırıcının hesabına 48 bin lira yatırdı.Çarşamba ilçesi Bayramlı Mahallesi muhtarı Halil İbrahim Çakır'ın yakınları, Çarşamba Emniyet Müdürlüğüne başvurar

Muhtarı telefonla dolandırdılar!

Samsun'da kendisini telefonda savcı olarak tanıtan kişi tarafından dolandırılan mahalle muhtarı, dolandırıcının hesabına 48 bin lira yatırdı.

Çarşamba ilçesi Bayramlı Mahallesi muhtarı Halil İbrahim Çakır'ın yakınları, Çarşamba Emniyet Müdürlüğüne başvurarak, Çakır'ın Samsun merkeze gittiğini, cep telefonunun sürekli meşgul olduğunu ve kendisine uluşamadıklarını bildirdi.

Durumdan şüphelenen ekipler, Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bilgi verdi.

Bunun üzerine ekipler, verilen eşkalle, sürekli cep telefonuyla görüşen kişileri araştırmaya başladı. Bir süre araştırma yapan güvenlik güçleri, söz konusu muhtarı tespit etti.

Çakır, polise, bir bankadaki 48 bin lirasını çekerek telefonda kendisini savcı olarak tanıtan kişinin başka bir bankadaki hesabına yatırdığını belirtti.

Olaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

Muhtar Çakır, olayla ilgili AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Arayan kişi 'savcıyım' dedi. 'Senin paranı çekebilirler' dedi. 'Senin nüfus kağıdınla işlem yaparlar' dedi. Ben de ona nazaran geldim buraya, böyle oldu" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam