Minibüs devrildi: 2 ölü, 11 yaralı

Edinilen bilgiye göre, Güney kasabasına gitmekte olan Ramazan K. yönetimindeki 15 FD 066 plakalı Tefenni-Karamanlı yolcu midibüsü, Değirmenler yanı mevkisinde aşırı sürat ve şiddetli yağış sebebiyle kontrolden çıktı.Değirmen yanı mevkisinde virajı alamaya

Minibüs devrildi: 2 ölü, 11 yaralı

Edinilen bilgiye göre, Güney kasabasına gitmekte olan Ramazan K. yönetimindeki 15 FD 066 plakalı Tefenni-Karamanlı yolcu midibüsü, Değirmenler yanı mevkisinde aşırı sürat ve şiddetli yağış sebebiyle kontrolden çıktı.

Değirmen yanı mevkisinde virajı alamayan midibüs, yoldan çıkarak devrildi. Kaza sonrası araçta bulunan yolculardan Kadriye Ş. (79) ve Nihal A. (44) hayatını kaybetti. Sibel A. (8), Arife A. (20), Mevlüt C. (24), Emrah T. (32), Huriye T., Eymen Doruk T. (2), Ramazan K., Hikmet K., Zeynep Ç., Ali A. ve Ali K. ise yaralandı. Olay yerine gelen 112 ve AFAD ekiplerinin müdahalesi ile yaralılar, Denizli Devlet Hastanesi, Burdur Devlet Hastanesi ve Yeşilova Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Yaralılardan ikisinin sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam