Mide bulandıran iddia!

 Sakarya'da dün gece 23.30 sıralarında meydana gelen olayda,  A.C. (25), evinin girişinde karşısına çıkan bir kişi tarafından üzerine benzin dökülerek yakıldı. Saldırgan olay sonrası kaçarken alevler içinde kalan  A.C., çığlıklarını duyan esnaf tarafından

Mide bulandıran iddia!

 Sakarya'da dün gece 23.30 sıralarında meydana gelen olayda,  A.C. (25), evinin girişinde karşısına çıkan bir kişi tarafından üzerine benzin dökülerek yakıldı. Saldırgan olay sonrası kaçarken alevler içinde kalan  A.C., çığlıklarını duyan esnaf tarafından söndürüldü. Ağır yaralanan kadın, çağrılan ambulansla Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Vücudunda üçüncü derece yanıklar oluşan kadın, buradaki müdahalesinin ardından Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Başkalarıyla görüşmemesi için
2 çocuk anesi  A.C.’yi dün gece evinin kapısının önünde, pet şişedeki benzini üzerine dökerek ateşe verip kaçan üvey amca 37 yaşındaki Tayfun B. Asayiş Şubesi ekipleri tarafından bugün öğle saklandığı evde yakalandı.   A.C.'nin babasının üvey kardeşi olan Tayfun B. sağlık kontrolu için getirildiği hastanede soruları cevapsız bıraktı.  Emniyet Müdürlüğü’nde sorgulanan evli 1 çocuk babası Tayfun B.’nin, üvey kardeşinin kızı  A.C. ile ilişkisi olduğu ve başkalarıyla görüşmemesi için tartıştığı, tartışmanın büyümesi üzerine de benzin döküp yaktığı öne sürüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam