Kuyumcuyu soyup kaçtılar

 Olay, Üsküdar Bulgurlu Söğütlüçayır Caddesi 2 numarada bulunan bir kuyumcu dükkanında meydana geldi. Alınan bilgiye göre; sabah saatlerinde dükkanını açmak için iş yerine gelen kuyumcu Ercan Şahin, içeri girdiğinde yan tarafta bulunan tuhafiyecinin duvar

Kuyumcuyu soyup kaçtılar

 

Olay, Üsküdar Bulgurlu Söğütlüçayır Caddesi 2 numarada bulunan bir kuyumcu dükkanında meydana geldi. Alınan bilgiye göre; sabah saatlerinde dükkanını açmak için iş yerine gelen kuyumcu Ercan Şahin, içeri girdiğinde yan tarafta bulunan tuhafiyecinin duvarının delinerek kendi dükkanına girildiğini fark etti. Kasayı kontrol eden Şahin, kasada bulunan 7 kilogram altının çalındığını fark etti. Şahin'in haber vermesi üzerine ise kısa sürede polis ekipleri olay yerine geldi. Daha sonra gelen olay yeri inceleme 
 
ekipleri ise yaptıkları çalışmada, kuyumcunun bitişiğinde bulunan tuhafiye dükkanının demirlerinin kesilerek içeri girildiğini tespit etti. Tuhafiye dükkanına giren şahısların kuyumcunun duvarını deldikten sonra kasada bulunan 7 kilogram altını aldığını tespit eden polis ekipleri, olay yerinde incelemelerde bulundu. Polis şahısların yakalanması için çalışma başlatılırken, çevrede bulunan güvenlik kameraları da inceleme altına alındı. 
 
Öte yandan, kuyumcu dükkanını yeni açtığı öğrenilen Ercan Şahin, soygun olayının şokunu yaşadı. Dükkanının önünde gözyaşı döken Şahin'i yakınları teselli etmeye çalıştı. Gazetecilere altınların sigortalı olmadığını söyleyen Şahin "Duvarı delerek içeri girmişler ve kasadaki altınları alarak kaçmışlar"dedi. 
 
Polis olayla ilgili soruşturma başlattı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam