Korkutan yangında itfaiye eri yaralandı

Alevlere müdahale ederken üzerine çatıdan parçalar düşen bir itfaiye eri hafif şekilde yaralandı.Alınan bilgiye göre, İstanbul Beyoğlu Hacı Ahmet Mahallesi Oya Sokak'taki bir binanın 5. katında,yangın çıktı. Yangın, kısa sürede önce daireyi, ardından çatı

Korkutan yangında itfaiye eri yaralandı

Alevlere müdahale ederken üzerine çatıdan parçalar düşen bir itfaiye eri hafif şekilde yaralandı.

Alınan bilgiye göre, İstanbul Beyoğlu Hacı Ahmet Mahallesi Oya Sokak'taki bir binanın 5. katında,yangın çıktı. Yangın, kısa sürede önce daireyi, ardından çatı katını sardı. İhbar üzerine olay yerine gelen Şişli ve Beyoğlu İtfaiye ekipleri, alevlere müdahale etti. Müdahale esnasında yanmakta olan çatıdan parçaların üzerine düşmesi sonucu bir itfaiye eri yaralandı. Hafif şekilde yaralanan Sedat Engin isimli itfaiye eri, sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.
 
Yanan dairede oturan Rasim Gibi, 'Ben evde yoktum. Yangının neden çıktığını bilmiyorum. Haberim yok. Ama ben mahvoldum' dedi. Rasim Gibi'nin eşi, evinin yanması nedeniyle sinir krizi geçirdi. Mağdur aileyi çevredeki vatandaşlar sakinleştirmeye çalıştı.
 
Bir görgü tanığı, 'Bir anda alev aldı. Alev aldıktan 10 dakika sonra itfaiye geldi. Bir anda çatı itfaiyecinin üstüne düştü. Merdiven yukarı doğru uzanınca aşağıya düştü. İçeride insanlar vardı, ancak son anda dışarı çıktılar' diye konuştu. Bir diğer görgü tanığı ise, 'Yangın kömür sobasından çıkmış. İçeride kimse kalmamış. Dışarı çıkmışlar. Saçları yanmış' diye konuştu.
 
Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam