Kız Lisesi lokma gününde

 Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan’ın da katıldığı lokma gününde konuşan İzmir Kız Lisesi Müdürü Hasan Basri Karaoğlu bugüne kadar binlerce mezun verdiklerini söyledi. Karaoğlu,” Türkiye’nin dört bir yanında görevlerini başarıyla sürdüren mezunlarımıza

Kız Lisesi lokma gününde

 

Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan’ın da katıldığı lokma gününde konuşan İzmir Kız Lisesi Müdürü Hasan Basri Karaoğlu bugüne kadar binlerce mezun verdiklerini söyledi. Karaoğlu,” Türkiye’nin dört bir yanında görevlerini başarıyla sürdüren mezunlarımıza sevgi, saygı ve selamlarımı gönderiyorum” dedi.

İzmir Kız Lisesi'nin bahçesinde düzenlenen lokma gününe çok sayıda mezun katıldı. Müdür Karaoğlu, kız liseli olmanın bir ayrıcalık olduğunu, okulu uluslararası kriterlere ulaştırmanın gururunu taşıdıklarını belirtti. Lokma günü düzenlenmesine lojistik olarak destek verdiklerini ifade eden Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, İzmir Kız Lisesi’nin öğretmen, veli ve öğrencileri tarafından mart ayında “Yılın Altın Adamı” ödülünü aldığını ve bu onuru ömür boyu taşıyacağını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam