Kime ne söyledi?

Kime ne söyledi?

Kime ne söyledi?
Edirne F Tipi Cezaevi’nde kalmakta olan Alattin Çakıcı, ülkemizdeki son gelişmeler ve Cumhurbaşkanı’nın kendi yandaşlarını bile hayrete düşüren açıklamalarını yorumladı ve “Son sözlerini esefle izlemekteyim…” diyerek birkaç konuda ayetlerle ibretlik örnekler gösterdi…
 
 ÇAKICI’DAN İBRET AÇIKLAMASI
 
Türkiye Cumhuriyeti ve Dünya Kamuoyuna seslenen Alattin Çakıcı mektubunda şunları söyledi: “Yıllardır AKP iktidarı geldiği günden bugüne kadar Kuzey Afrika’dan başlayıp Mısır’da devam eden Irak’la sonuçlanan halen bir ateş çemberi içerisinde olan Suriye’de küresel güçlerin at oynattığı bir cehennem yaşanmaktadır. Bu cehennemin ateşi ülkemizi bir ateş topuna çevirmiştir. Cenab-ı Allah Araf Suresinde 55. ayetin son cümlesinde diyor ki, “Biz cezalandıracaklarımızı iktidar sahibi yaparız…” Kişiye gücü verir, nefsi ile baş başa bırakırım deniyor. Tarihte Babil Kralı Nemrut’ta önce Allah’a inanıyordu. Sonsuz gücün sahibi olunca kendini Allah’ın yerine koyarak o iktidar sahibi Nemrut’un sonuna bir sineğin sebep olduğu Kur’an da açıkça beyan edilmiştir.
 
 
SON SÖZLERİNİ ESEFLİ İZLEDİM
 
Kuzey Afrika, Ortadoğu ve Türkiye’de Nemrutlar ve Firavunlar tarih süreci içerisinde hiç eksik olmamıştır. Çünkü Nemrut’ta Urfa’da yaşamıştır. Kuzey Afrika’nın, Ortadoğu’nun, Balkanların, Kafkasların yaşayan son Nemrudu ne yazık ki yaşadığımız toplunun içerisinden çıkmıştır. Devleti yönetirken sürekli yalan söyleyen, söylediğini inkar eden, iktidarı için her türlü olumsuzluğu meşru zemine taşıyan bu Y…’in son sözlerini esefle izlemekteyim. Allah’ın iradesi, tüm nebatta, alemlerde, tüm yarattığı varlıklarda, eşref-i mahluk olan insanda, aynı anda cansız bildiğimiz aslında canlı olan kayalardaki, dağlardaki tüm iradeyi aynı anda kontrol eder. Döngüsü ve terazisi de aynı anda değişik alemlerde iğne ucu kadar eksik tartmaz.
 
 
ALLAH ÖYLE SÖYLETTİ!
 
Allah (c.c.) Adem neslinden dört kişi ile konuşmuştur. Biri Adem (a.s.), diğeri Havva Anamız, üçüncüsü sinayi turda Hz. Musa ile ağaçtan, dördüncüsü de Miraç’ta 90 bin perdenin arkasında Hz. Ebubekir Efendimiz’in sesi ile Peygamberimiz Hz. Muhammed  (sav) ile konuşmuştur. Bunların dışında Peygamberle ya Cebrail (a.s.) ile ya da hissiyat ile ilişki kurmuştur. Bunun dışında insana şah damarı kadar yakın olan Cenab-ı Allah kişi ile konuşmaz. Başkasına söyletir ve kendine gelmesi için kişinin ağzından çıkan ile yolunu değiştirsin, karanlıktan aydınlığa doğru adım atsın. Ülkemizin ve coğrafyamızın başına bela olan bu Y…’e milyonların önünde Allah söyletmedi mi? “Ben ve çocuklarımın ömründe boğazlarından helal lokma geçmedi…” diye. Rabbim bunu bu topraklarda yaşayan insanlara bir Y…’in ağzından söylettirdi. Demek ki bunların kulakları duymuyor, gözlerine perde inmiş, Allah’ın Y…’in ağzından söylettiği bu sözlerden dolayı karanlıktan aydınlığı görmüyorlar.
 
 
“BANA MI SORDULAR?” ELEŞTİRİSİ
 
Şimdi Putin’e yalakalık yaparak “Rus uçağını vuran pilotu mutlaka yargılayacağız” diyor. Daha evvel “kahraman” görüyordu. Mavi Marmara ile insanları davul-zurna ile yola çıkaran bu gafil, yıllarca Arap ve Filistin dünyasının yıllarca “one mitune” ile duygularını sömürdüğünden kendini “kahraman” ilan etti. Ama biliyor mu ki, Mısır’daki otobüslerin üzerindeki köpeklerin resminin üzerine resmini koymuşlar? Şimdi de diyor ki, “Mavi Marmara ile yola çıkanlar bana mı sordular?” Bu ülkedeki cemaatçiler, çember sakallılar, Peygamber vekili yerine koyduğunuz bu Y…’in son açıklamalarını izliyor musunuz? Batılı devletler ile Esad rejimine muhaliflerle birlikte eğittikleri İslam’ın ve insanın düşmanı olan DAEŞ denen örgüte bu iblis şöyle bir ifade kullanmıştı: “Eziklikten dolayı öfkeli insanlar…”
 
BU İŞLER ÖYLE OLMAZ!
 
Şimdi soruyorum: “Atatürk Hava Limanına üç gün evvel adice baskın yapıp bir sürü insanımızı katleden ve yüzlercesini yaralayan bu şerefsizlerin orada öldürdükleri insanların yetim çocuklarına bu iblis hangi cümleyi kullanacak?” Bu işler “başımız sağ olsun” demekle olmuyor. Oradaki yetim çocukları kendi evladı gibi görmeyen bu Aziz Milletin başı olamaz. Teröristi destekleyen batılı emperyalist güçler sevgiyi ve insani duygusallığı sadece filimlerde yansıtırlar. Bu millet tarih süreci içerisinde hiçbir devlet başkanına boyun eğmemiştir. Yüzbinlerce vatan evladını feda ederek küllerinden yeniden doğmuştur.
 
BAYRAM TEBRİĞİNDE BULUNDU
 
Allah’ın nizamını ağzından düşürmeyen, Allah adına kalbi hiçbir iş yapmayan, yıllarca Atatürk düşmanlığı yapan, bugün ise ağzından eksik etmeyen bu Y…’e Atatürkçüler bunu geçmişte İETT’de çalışırken kalpazanlık yaptığını bildiği için Atatürkçülüğü de bugünkü şartlara göre kullandığını bilmektedir.” Çakıcı mektubunun s on bölümünde bayram tebriğinde bulundu ve “Aziz Türk Milletinin, ülkemizde yaşayan Müslüman mozayiğinin, dünyadaki kalbî inanan tüm Müslümanların bayramlarını kutlar, yeryüzündeki tüm Adem Nesli’ne barış dini olan bu bayram hayırlara vesile olsun” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam