Kayahan Nilüfer'i öğrenince...

Kayahan, meme kanseri teşhisi konan ve geçtiğimiz günlerde ameliyat masasına yatan Nilüfer’i arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti.Bir dönem küs olduğu eski dostunun hastalığını öğrenince çok üzüldüğünü belirten Kayahan, yakında ziyarete de gideceğini

Kayahan Nilüfer'i öğrenince...

Kayahan, meme kanseri teşhisi konan ve geçtiğimiz günlerde ameliyat masasına yatan Nilüfer’i arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti.

Bir dönem küs olduğu eski dostunun hastalığını öğrenince çok üzüldüğünü belirten Kayahan, yakında ziyarete de gideceğini söyledi: “Eski dosttan düşman olmaz. Hastalığını öğrenince ailece çok üzüldük, kendisini çok seviyoruz. Ben hemen aradım, ameliyattan önce uzun uzun konuştuk. Morali çok iyiydi. Nilüfer’i en iyi ben anlarım, çünkü bu rahatsızlığı iki defa yaşadım. Kendisi bana yakın oturuyor. Acarkent’teki evine geçtiği zaman eşim İpek’le birlikte onu ziyaret edeceğim.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam