Karısı mı onu bu hale getirtti!

Giresun’da pazarlamacılık yapan bir kişi evi basılarak kaçırıldı. Kaçırılan Zekeriya Aran yaralı halde dere yatağında bulunurken, meydana gelen olayla ilgili 4 kişi tutuklandı. Zekeriya Aran’ın eşi Elif Aran’ın olayın azmettiricisi olduğu iddia ediliyor.G

Karısı mı onu bu hale getirtti!

Giresun’da pazarlamacılık yapan bir kişi evi basılarak kaçırıldı. Kaçırılan Zekeriya Aran yaralı halde dere yatağında bulunurken, meydana gelen olayla ilgili 4 kişi tutuklandı. Zekeriya Aran’ın eşi Elif Aran’ın olayın azmettiricisi olduğu iddia ediliyor.

Giresun’da pazarlamacılık yapan Zekeriya Aran, Kapu Mahallesi’nde halasının evinde aralarında boşanma davası süren eşi ile tartıştıktan sonra eve gelen bir grup tarafından önce dövüldü, ardından da kaçırıldı. Mahalleden yapılan ihbar üzerine eve gelen polisler, geniş çaplı operasyon başlattı. Uzun aramalar sonucunda Güre Deresi içinde ağır yaralı olarak bulunan Aran, Giresun Prof. Dr. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Bilinci kapalı bir şekilde yaşamını sürdüren Aran'ın yakınları ise hastane kapısında umutlu bekleyişlerini sürdürüyor.

"KAÇIRIRLARKEN EŞİ DE VARDI"

Kardeşini eşinin dövdürdüğü iddiasında bulunan Zekeriya Aran’ın abisi emekli Astsubay Bahri Aran "Kardeşimin eşiyle ailevi sorunları vardı, geçinemiyorlardı. Boşanmak istiyorlardı. Dava açmışlardı. Olay gecesi halası G. G.'nin evinde otururken eşiyle birlikte gelen kişiler döverek almışlar ve 2 araçla birlikte kaçırmışlar. Gecenin ilerleyen saatlerinde ölmek üzere iken bulduk. 4 kişi tutuklandı. Ama asıl failler sokakta geziyor. Kardeşim kaçırılırken eşi de oradaydı. O da şüpheliler arasında. Ama olaydan sonra firar etti. Ardından yakalandı ve ifadesi alındıktan sonra da serbest bırakıldı" dedi.

Bahri Aran, yoğun bakında tedavisi süren ve bitkisel hayata giren kardeşine halen bir müdahale yapılmadığını, bilincinin yerine gelmesinin beklendiğini söyledi.

Olayın faili olarak tutuklanan zanlılar Ahmet A. (23), Soner N. (22), İbrahim K.(24) ve Ahmet K.(23) halen cezaevinde bulunuyor. Elif Aran (29) ise önceki gün şüpheli sanık olarak gözetim altına alınıp sorgulandıktan sonra cumhuriyet savcılığınca serbest bırakıldı. 4 yıllık evli olan ve boşanma davaları süren Aran çiftinin, 4 yaşında bir erkek çocukları var.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam