Kar uçak seferlerini vurdu

Alınan bilgiye göre, Avrupa'yı ve Türkiye'yi etkisi altına alan soğuk ve yağışlı hava nedeniyle dış hatlarda THY'nin TK 1821 ve TK 1822 Paris ile TK 1942 Brüksel seferleri iptal edildi.İç hatlarda ise Şanlıurfa, Denizli, Gaziantep, Kahramanmaraş ve Adıyam

Kar uçak seferlerini vurdu

Alınan bilgiye göre, Avrupa'yı ve Türkiye'yi etkisi altına alan soğuk ve yağışlı hava nedeniyle dış hatlarda THY'nin TK 1821 ve TK 1822 Paris ile TK 1942 Brüksel seferleri iptal edildi.

İç hatlarda ise Şanlıurfa, Denizli, Gaziantep, Kahramanmaraş ve Adıyaman'dan İstanbul'a yapılması planlanan seferler, bu illerdeki elverişsiz hava koşulları nedeniyle gerçekleştirilemedi.

Bu arada, İstanbul Atatürk Havalimanı'nda hava trafiği normal seyrinde devam ederken, karşı limanlardan kaynaklanan nedenlerle bazı dış ve iç hat uçak seferlerinde de gecikmeler yaşanıyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam