Kar 3 kişiyi esir aldı

Düzce'nin Çilimli ilçesinde bir mühendislik firmasında çalışan ve dağda mahsur kalan 3 kişi, jandarma ekiplerince kurtarıldı.Düzce İl Jandarma Komutanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Çilimli ilçesine bağlı Bıçkıbaşı köyü dağlık arazide çalışmaları

Kar 3 kişiyi esir aldı

Düzce'nin Çilimli ilçesinde bir mühendislik firmasında çalışan ve dağda mahsur kalan 3 kişi, jandarma ekiplerince kurtarıldı.

Düzce İl Jandarma Komutanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Çilimli ilçesine bağlı Bıçkıbaşı köyü dağlık arazide çalışmalarını sürüdüren bir mühendislik firmasında çalışan ve isimleri açıklamayan 3 kişi, yoğun kar yağışı nedeniyle dağda mahsur kaldı.

Durumun jandarma bildirilmesi üzerine hareket eden ekipler, yaklaşık 3 saat süren çalışmanın ardından söz konusu kişilere donmak üzereyken ulaştı.

Özel idare ve jandarma ekip araçlarına alınan üç kişi, sağlık ocağına götürülerek kontrolden geçirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam