Kalem işi ile Camiye ayrı bir hava kattılar

KTÜ Trabzon Meslek Yüksek Okulu, El Sanatları Bölümü Öğretim Görevlisi Elif Tüba Akçay’ın yürütücülüğünde bölüm mezun öğrencisi Fulya Korkmaz ve İlahiyat Fakültesi birinci sınıf öğrencisi Burak Salih Selçuk ile yapılan çalışmada Trabzon'un Yomra ilçesi Çı

Kalem işi ile Camiye ayrı bir hava kattılar
KTÜ Trabzon Meslek Yüksek Okulu, El Sanatları Bölümü Öğretim Görevlisi Elif Tüba Akçay’ın yürütücülüğünde bölüm mezun öğrencisi Fulya Korkmaz ve İlahiyat Fakültesi birinci sınıf öğrencisi Burak Salih Selçuk ile yapılan çalışmada Trabzon'un Yomra ilçesi Çınarlı Mahallesi Kılıçtepe Camii’nin bayan ve erkek mescit duvarları kalem işi tekniği ile süslendi.

Çalışmada geleneksel Türk motiflerinin kalem işi tekniği ile tanıtılması amaçlanırken, gönüllü olarak yapılan bu çalışmada mahalle sakinlerinden yoğun ilgi gören ekip farklı mekanlarda Türk motiflerini uygulamaya devam edecek.


HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam