Kalbini kırdığı sevgilisinden böyle af diledi

Mersin'de kimliği belirlenemeyen bir aşık, sevgilisine kendini affettirmek için gökyüzünde motorlu paraşüt uçurtarak af diledi.Yeşim adındaki kız arkadaşının kalbinin kıran sevgilisi, paraşütçü Veli Sevgen'e ulaşarak yardım istedi. Meçhul aşığın isteği üz

Kalbini kırdığı sevgilisinden böyle af diledi

Mersin'de kimliği belirlenemeyen bir aşık, sevgilisine kendini affettirmek için gökyüzünde motorlu paraşüt uçurtarak af diledi.

Yeşim adındaki kız arkadaşının kalbinin kıran sevgilisi, paraşütçü Veli Sevgen'e ulaşarak yardım istedi. Meçhul aşığın isteği üzerine Veli Sevgen, paraşütün iç kısmına 'Yeşim Cnmmm, beni affet' yazdırıp kırık kalp fotoğrafı yaptırdı.

Daha sonra ise Yeşim'in bulunduğu Mersin Yat Marinası üzerinden yaklaşık bir saat uçtu. Meçhul aşığın isteği üzerin de Sevgen beraberinde götürdüğü kırmızı gülleri Yeşim'in bulunduğu yere havadan attı. Meçhul aşığın af dilemeye yöntemi ilgi çekti.

1-413.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam