Kahreden tesadüf! Kazada ölen adam...

Bursa’nın İnegöl ilçesinde, İnegöl ile Cerrah Mahallesi arasındaki yol üzerinde meydana gelen kazada, otomobilin çarptığı bisiklet sürücüsü hayatını kaybetti. Kazanın hemen ardından, özel otomobilde bulunan bir kişi, yerde yatanın babası olduğunu görünce

Kahreden tesadüf! Kazada ölen adam...

Bursa’nın İnegöl ilçesinde, İnegöl ile Cerrah Mahallesi arasındaki yol üzerinde meydana gelen kazada, otomobilin çarptığı bisiklet sürücüsü hayatını kaybetti. Kazanın hemen ardından, özel otomobilde bulunan bir kişi, yerde yatanın babası olduğunu görünce şoka girdi.

İnegöl’den Cerrah Mahallesine seyir halinde olan, sürücü İ.K.’nın yönetimindeki 16 PA 104 plakalı özel otomobil, Çeltikçi Mahallesi’nde bulunan un fabrikası mevkiinde, önünde seyir halinde olan 72 yaşındaki S.D.’nin yönetimindeki bisiklete çarptı. Özel otomobilin ön camına çarpan yaşlı adamın, olay yerinde hayatını kaybettiği bildirildi.

Kazanın hemen ardından otomobil sürücüsü ve otomobilde bulunan T.D. ile K.D., olay yerinde yatan yaşlı adamı kontrol etti. O sırada otomobilde bulunan K.D., yerde yatanın babası olduğunu görünce şaşkınlık geçirdi.

SÜRÜCÜ KAÇTI

Kazaya karışan otomobil sürücüsü olduğu iddia edilen İ.K. isimli şahsın, olayın ardından yaya olarak kaçtığı öğrenildi.

ÇARPTIKLARI ARAÇLA ACİLE GÖTÜRDÜLER

Otomobildeki diğer iki kişi T.D. ve yaşlı adamın oğlu K.D. ise, yaşlı adamı, çarptıkları araçla İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine getirdiler. Yaşlı adam, acil serviste yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kazanın ardından olaya karışan 3 kişi, jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Kaza ile alakalı savcılık gerekli incelemeleri yaparak, tahkikat başlattı. Olay yerinden koşarak kaçan İ.K. ise jandarma ekipleri tarafından kısa sürede yakalandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam