İşte Bölgelerde hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre, Türkiye'nin kuzeydoğu kesimlerinde aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağış geçişleri görülecek.Hava sıcaklığı batı kesimlerde 3 ila 5 derece artacak, kuzeydoğu kesimlerde ise 5 ila

İşte Bölgelerde hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre, Türkiye'nin kuzeydoğu kesimlerinde aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağış geçişleri görülecek.

Hava sıcaklığı batı kesimlerde 3 ila 5 derece artacak, kuzeydoğu kesimlerde ise 5 ila 7 derece düşecek. Rüzgar genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Güneydoğu Anadolu ile zamanla Karadeniz kıyılarında güney ve güneybatı yönlerden hafif arasıra orta kuvvette esecek.

-BÖLGELERDE HAVA DURUMU-

Yapılan son değerlendirmelere göre bugün bölgelerde hava durumu şöyle olacak:

MARMARA: Az bulutlu ve açık geçecek.

EGE: Az bulutlu ve açık geçecek.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık, zamanla iç kesimleri parçalı bulutlu geçecek.

İÇ ANADOLU: Az bulutlu ve açık, doğusu parçalı bulutlu geçecek.

BATI KARADENİZ: Az bulutlu ve açık geçecek.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı, doğusu çok bulutlu, Doğu Karadeniz aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

DOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık zamanla kuzeyi parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Erzurum, Erzincan, Kars, Ağrı, Iğdır ve Ardahan çevreleri kısa süreli sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçecek

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler