"İntikam için Oğluma Tecavüz Ettiler"

Mersin'de 32 yaşındaki kadın, kendisinden intikam almak için 11 yaşındaki oğlunun kaçırıldığını iddia etti.Mersin'de çalıştığı genelevden şiddet gördüğü için kaçan kadının yakasını genelev patronu bırakmadı. İddiaya göre eski patronu kadının oğlunu kaçıra

"İntikam için Oğluma Tecavüz Ettiler"

Mersin'de 32 yaşındaki kadın, kendisinden intikam almak için 11 yaşındaki oğlunun kaçırıldığını iddia etti.

Mersin'de çalıştığı genelevden şiddet gördüğü için kaçan kadının yakasını genelev patronu bırakmadı. İddiaya göre eski patronu kadının oğlunu kaçırarak tecavüz ettirdi.
 
Çocuğun tecavüze uğradığı Adli Tıp raporuyla belgelendi. Hakkında tutuklama kararı verilen M.Ş.Ç. ortadan kaybolurken, şikayetten vazgeçmesi için baskı gören S.K.'nın içinde bulunduğu otomobil kurşun yağmuruna tutuldu. Silahlı saldırıyı gerçekleştiren 3 kişi yakalanıp tutuklandı.
 
Hayat kadını S.K., birlikte yaşayıp bir yıl kadar önce evinde çalıştığı Mersin'de genelev işletmecisi M.Ş.Ç.'den şiddet gördüğü için Mersin'i terk edip, İstanbul'a gitti.
 
Kaçarken oğlu B.K.'yı da Mersin'de bir bakıcının yanına bıraktı. İddiaya göre M.Ş.Ç., çocuğun kaldığı adresi bulup, bakıcısından zorla alarak S.K.'nın dönmesi için baskı yaptı.
 
Oğlunun rehin kalmasına dayanamayan S.K., 5 ay sonra Mersin'e döndü. Polisten yardım isteyip, oğlunu kurtardı. Bir başka genelevde çalışmaya başladı. Eski patronu M.Ş.Ç., kendi evinde çalışması için S.K.'ye baskı uyguladı.
 
Ancak S.K. ile aynı evde çalışan hayat kadını A.Ç., genelev patronu M.Ş.Ç.'nin baskılarına karşı çıktı. S.K., tekrar kavuştuğu oğlu B.K.'nın içine kapanması, sık sık ağlaması üzerine, kendisi İstanbul'dayken neler yaşadığını sordu ve tecavüze uğradığı gerçeğini öğrendi.
 
'RUH SAĞLIĞI BOZULMUŞ, İNTİHAR EDEBİLİR' RAPORU
 
Bunun üzerine S.K., eski patronu M.Ş.Ç.'nin intikam almak için oğluna tecavüz ettirdiği iddiasıyla şikayetçi oldu.
 
Cumhuriyet Savcılığı, 10 ay önce M.Ş.Ç. hakkında 'Çocuğa cinsel saldırı ve kötü muamele' suçlaması ile soruşturma açtı. Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığı Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Adli Tıp Anabilim Dalı Başkanlığı'na sevk edilen B.K.'nın muayenesinde tecavüze uğradığına dair anlattıklarının doğru olduğu yönünde rapor da verildi.
 
Konu ile ilgili hukuki süreç başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam