İntihara götüren trafik cezası

Osmaniye'nin Düziçi İlçesi'nde, birikmiş 4 bin lira trafik cezası olduğunu ve cezaların haksız yere kesildiğini öne süren 32 yaşındaki M.Ş., inşaat halindeki binanın 7'nci katına çıkıp, intihara kalkıştı.Olayı duyup, binaya gelen Düziçi Belediye Başkanı Ö

İntihara götüren trafik cezası

Osmaniye'nin Düziçi İlçesi'nde, birikmiş 4 bin lira trafik cezası olduğunu ve cezaların haksız yere kesildiğini öne süren 32 yaşındaki M.Ş., inşaat halindeki binanın 7'nci katına çıkıp, intihara kalkıştı.

Olayı duyup, binaya gelen Düziçi Belediye Başkanı Ökkeş Namlı, "Hiçbir şeye canını sıkma, gereken ne ise onu yaparız" diyerek 30 dakikalık uğraşın sonunda işsiz şoför M.Ş.'yi ikna etmeyi başardı.

İddiaya göre, birikmiş faizleri ile birlikte 4 bin liralık trafik cezasını iptal ettirmek Düziçi Emniyet Müdürlüğü'ne giden M.Ş., yaptığı görüşmelerden sonuç alamayınca öfkelendi.

Murat Şanal, Emniyet Müdürlüğü binasına 100 metre uzaklıkta İstiklal Mahallesi'nde inşaat halindeki binanın 7'nci katına çıkıp, ayaklarını sarkıtarak, intihara teşebbüs etti. M.Ş.'nin binadan sarktığını fark edenler polise haber verdi.

Olay yerine gelen polislere haksız yere cezalandırıldığını söyleyen M.Ş., trafik cezalarının hepsinin iptal edilmesini istedi. İntihar teşebbüsünü haber alan İlçe Emniyet Müdürü Uğurtan Koray Ayhan ve Düziçi Belediye Başkanı Ökkeş Namlı da olay yerine geldi.

Yaklaşık 30 dakika boyuncu ikna edilmeye çalışılan M.Ş.'nin yanına yaklaşan Başkan Ökkeş Namlı, bir süre konuştuktan sonra sarılıp, öperek kucakladı. Bu sırada polisler de M.Ş.'yi kontrol altına alarak, aşağı indirdi.

Binadan inen Başkan Ökkeş Namlı, kalabalık arasında işsiz şoföre iş sözü verdiğinin konuşulması üzerine, "Ben iş sözü vermedim. Hiçbir şeye canını sıkma, gereken ne ise onu yaparız. Aileni, çoluğunu çocuğunu düşün. Böyle bir şey için insan intihara teşebbüs eder mi? Gel canını sıkma' dedim. Sarılıp öptüm. Hepsi bu" diye açıklama yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam