İnek otlatma kavgası: 1 ölü 2 yaralı

Olay, Başçatak ile Davulbaz köyleri yakınındaki Aktaş mevkiinde dün akşam sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre hayvan otlatma yüzünden çıkan kavgada Yılmaz ve Karçam ailelerinin üyeleri birbirine girdi. Çıkan tartışmanın kısa sürede büyüyerek

İnek otlatma kavgası: 1 ölü 2 yaralı

Olay, Başçatak ile Davulbaz köyleri yakınındaki Aktaş mevkiinde dün akşam sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre hayvan otlatma yüzünden çıkan kavgada Yılmaz ve Karçam ailelerinin üyeleri birbirine girdi. Çıkan tartışmanın kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüşmesi ile Yakup Yılmaz (22) kalçasından bıçaklandı. Bıçaklanan Yılmaz'ın kız kardeşi Nezaket Yılmaz (30) da yanında bulunan av tüfeği ile Hikmet Karaçam (48) ve oğlu Emrah Karaçam(23)'a ateş etti. Hikmet Karaçam ayağından oğlu Emrah Karaçam ise kasığından yaralandı. Silah seslerinin duyulması üzerine köy halkı kavgayı jandarma ve 112 Acil Servis'e bildirdi. Olay yerine gelen ambulansla Sorgun Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınan yaralılardan Emrah Karaçam, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Yaralılardan Yakup Yılmaz ise hastanedeki müdahalenin ardından Sivas'a sevk edildi. Diğer yaralı Hikmet Karaçam'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Jandarma ekipleri, kavgaya karışan Nezaket Yılmaz ve İsmail Yılmaz'ı (55) gözaltına aldı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam