Herkes aklını başına alsın

BEŞİKTAŞ Kulübü'nde bugün BJK Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi'nde gerçekleşen olağan seçimli genel kurulda, Siyah Beyazlı kulübün kongre üyesi olan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin de oy kullandı. Saat 14.00 itibarıyla 5145 üy

Herkes aklını başına alsın
BEŞİKTAŞ Kulübü'nde bugün BJK Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi'nde gerçekleşen olağan seçimli genel kurulda, Siyah Beyazlı kulübün kongre üyesi olan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin de oy kullandı.
 
Saat 14.00 itibarıyla 5145 üyenin salona giriş yaptığı seçimde Gürsel Tekin oy verme işlemi sonrası basın mensuplarına, Gezi Parkı protestoları hakkında açıklamada bulundu. Tekin, "Başta Sayın Başbakan olmak üzere herkes aklını başına toplayacak" dedi ve şunları söyledi.
 
"Bugün Türkiye'de çok keyifsiz bir gün yaşanıyor. En keyifsiz günümüzde oy kullandık. Daha önce güle oynaya geldiğimiz kongrelerimizde bugün herkes mutsuz bir şekilde oy kullanıyor. İstanbul adeta Beyrut'a çevrilmiş durumda. İstanbul'da insan avı devam ediyor. Umut ediyorum ki bu en kısa sürede son bulur. Dün gece ve sabaha karşı yapılan muameleler insanımıza yakışmıyor. Başta Sayın Başbakan olmak üzere herkes aklını başına toplayacak. Yüzlerce insan gözaltına alındı, binlerce yaralı var. Yaralıların bir kısmının can tehlikesi var. Her ne kadar Sayın Vali açıklamamış olsa da hastanelere gittiğinizde göreceksiniz. Kenti yöneten Vali, '24 tane yaralı var' derken, sadece bir hastanede 300 yaralı varsa, bu durumu kamuoyunun takdirine bırakıyorum."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam