"Hedef Trabzon'u her alanda en iyi yapmak"

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon milletvekilleri ve muhtarlarla bir araya geldi.   Bakan Süleyman Soylu, Trabzon Milletvekilleri Muhammet Balta, Ayşe Sula Köseoğlu, Adnan Günnar, Salih Cora ve Trabzon'dan Ankara'ya gelen muhtarlar

"Hedef Trabzon'u her alanda en iyi yapmak"
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon milletvekilleri ve muhtarlarla bir araya geldi.
 
Bakan Süleyman Soylu, Trabzon Milletvekilleri Muhammet Balta, Ayşe Sula Köseoğlu, Adnan Günnar, Salih Cora ve Trabzon'dan Ankara'ya gelen muhtarlarla sabah kahvaltısında bir araya geldi.
 
Bakan Soylu, "Samimiyet, hizmet ve sadakat, bu üçü devam ettiği sürece hedeflerimize, hizmetlerimize ulaşabilme anlayışını sağlarız" dedi.
 
Bakan Soylu, Trabzon'dan gördükleri destekten duyduğu mutluluğu ifade ederek, "Bu bizim için bir onurdur, şereftir ve sorumluluktur. Her birimizin bunun karşılığını hizmet olarak ortaya koyması lazım. Çok basit. Samimiyet, hizmet ve sadakat, bu üçü devam ettiği sürece hedeflerimize, hizmetlerimize ulaşabilme anlayışını sağlarız" diye konuştu.
 
Trabzon'un, Türkiye'nin en iyi, yaşanılabilir şehri konumunda olduğunu vurgulayan Soylu, hedeflerinin, Trabzon'u, 81 vilayet içerisinde her alanda en iyi şehir haline getirebilmek olduğunu kaydetti.
 
Kahvaltı sonunda Bakan Soylu ile Trabzon milletvekilleri ve muhtarlar hatıra fotoğrafı çekildi.
 
dsc_4016.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam